- Menu przedmiotowe
- ›
- OGŁOSZENIA
- ›
- Zamówienia publiczne
Dostawa wyposażenia gastronomicznego w ramach operacji pt. Stworzenie warunków do przetwarzania produktów rolnych i gospodarki leśnej poprzez utworzenie Stobrawskiego Centrum Produktu Lokalnego w Fałkowicach
Dostawa wyposażenia gastronomicznego w ramach operacji pt. Stworzenie warunków do przetwarzania produktów rolnych i gospodarki leśnej poprzez utworzenie Stobrawskiego Centrum Produktu Lokalnego w Fałkowicach w ramach poddziałania 19.2 "Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność" objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020
Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia:https://bzp.uzp.gov.pl/ZP403/Preview/208dde57-8425-47bf-b8ac-edcbefca92ab
Informacja o wyborze: Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty 1.12.2020.pdf
Informacja z otwarcia ofert: Informacja z otwarcia ofert 21.10.2020.pdf
Pytania i odpowiedzi 2:SKMBT_C22420101911510.pdf
Pytania i odpowiedzi 1:Pytania i Odpowiedzi do prztargu.pdf
Ogłoszenie o zamówieniu: https://bzp.uzp.gov.pl/ZP400PodgladOpublikowanego.aspx?id=c535e96a-bb5e-45eb-a316-6ef4521ffbd3
Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia:
Specyfikacja Istotnych Warunków Zamóweinia.doc
Załączniki:
zalacznik-nr-1- wzór oferty.docx
zalacznik-nr-2.docx
zalacznik-nr-3.docx
zalacznik-nr-4.docx
zalacznik-nr-5.docx
zalacznik-nr-8.docx
Załącznik nr -6.doc
Rysunek i opis:
Opis Rysunku.pdf
Rysunek.pdf
Wyposażenie Inkubator-1.odt